זכיינות ברשת ביסקוטי - למה זה כדאי לי?
• רשת ביסקוטי היא המותג המוביל בישראל בעולם הקונדיטוריה.
• רשת ביסקוטי ידועה בזכות מגוון המוצרים הרחב שלה.
• רשת ביסקוטי בוחרת את הקונדיטורים שלה בקפידה והם אחראיים על הטעם המנצח
והייחודיות.
• רשת בסקוטי מלווה את הזכיין החל משלב איתור הסניף , ועד להשתלמות מקצועית
מקיפה באחד מסניפיה.
• רשת בסקוטי ידועה ברמת השירות המעולה שלה ונחשבת מזה שנים לקונדיטוריה
הגדולה והמקצועית בישראל.
רשת ביסקוטי
"בית של טעמים, מתחיל מבית של אנשים. אנחנו לוקחים חומרי גלם מעולים, מוסיפים להם אנשים מוכשרים ומסורים ומפזרים מעל שירות קשוב ששם את הלקוח תמיד בראש – זה המתכון שלנו לאוכל מעולה ולחוויה ששמה ביסקוטי."
רשת ביסקוטי הוקמה בשנת 2003 כפרי חלומם של אמיר פורת והשף קונדיטורית האיטלקייה רוסלה יונה ומציעה מגוון רחב של מוצרים המיוצרים מידי יום בעבודת יד, מחומרי גלם איכותיים. בין המגוון המיועד ללקוחות פרטיים, בתי עסק, מסעדות ובתי קפה ניתן למצוא: עוגות, עוגיות, קינוחים, מאפים מתוקים, מאפים מלוחים, קישים, לזניות, פוקאצ'ות ולחמים. עוד מציעה הקונדיטוריה פתרונות אירוח מגוונים לאירועים פרטיים ועסקיים, לכל סדר גודל.
בתחילת דרכה הוקמה קונדיטוריית ביסקוטי ברמת השרון בדירה קטנה בבניין תעשייה. אמיר פורת שכבר בצעירותו עסק בעולם המזון בהתחלה כמלצר ואחר כך כמנהל קונדיטוריה, החליט לפתוח קונדיטוריה משלו. הוא הלך ללמוד קונדיטוריה, ופתח את קונדיטוריית ביסקוטי ברמת השרון, עיר ילדותו. את הקונדיטוריה הוא פתח יחד עם רוסלה יונה, קונדיטורית איטלקייה שגדלה באיטליה שם למדה את רזי המקצוע מקונדיטוריות וספרי מתכונים מכל העולם. בקונדיטורית ביסקוטי מקפידים על שימוש בחומרי גלם מובחרים ועל רמות הגימור הגבוהות ביותר של המוצרים. היצירתיות והניסיון המקצועי הרב של השף קונדיטורית רוסלה יונה, הם שעומדים מאחורי איכותיות ומגוון המוצרים המתחדשים ללא הרף בהיצע של המקום. צוות הקונדיטורים הגדול, שנבחר בקפידה, מסייע לה בשמירה על הסטנדרטים הגבוהים של מוצרי קונדיטורית ביסקוטי .
רשת בסקוטי ידועה ברמת השירות המעולה שלה ונחשבת מזה שנים לקונדיטוריה הגדולה והמקצועית בישראל עם מעל 6000 נק' מכירה למסעדות, בתי מלון ועוד.
בסקוטי מציעה מעטפת מקצועית מקיפה שאין שניה לה, החל ממגוון המוצרים הרחב, יכולות לוגיסטיות והכי חשוב רמת אספקה יומיומית עמוסת סחורה טרייה ואיכותית כשלמעשה הצוות כולו ממוקד במתן שירות ומכירות, דבר המשפיע בצורה ניכרת על מכירות גבוהות ועלויות תפעול נמוכות מהמקובל תוך שמירה על אחידות ואיכות מוצר ברמה מקסימלית.
ברשת ביסקוטי ניתן לבחון 2 אופציות להקמה:
# סניף קונדיטוריה
# סניף בית קפה חלבי המשלב תפריט ארוחות בוקר / פסטות ועוד…
זכיינות ברשת ביסוטי
למה זה כדאי לי?
• רשת ביסקוטי היא המותג המוביל בישראל בעולם
הקונדיטוריה.
• רשת ביסקוטי ידועה בזכות מגוון המוצרים הרחב
שלה.
• רשת ביסקוטי בוחרת את הקונדיטורים שלה
בקפידה והם אחראיים על הטעם המנצח
והייחודיות.
• רשת בסקוטי מלווה את הזכיין החל משלב איתור
הסניף , ועד להשתלמות מקצועית מקיפה באחד
מסניפיה.
• רשת בסקוטי ידועה ברמת השירות המעולה שלה
ונחשבת מזה שנים לקונדיטוריה הגדולה
והמקצועית בישראל.

תנאים להקמת סניף
גודל נכס
80-140 מ"ר
השקעה מוערכת
700,000-1,200,000 ₪
הון עצמי
550,000 ₪
זכיינים מספרים



