זכיינות ברשת לאקי צ'יקן - למה כדאי לי ?

  • ליווי מאנשי מקצוע מובילים בתחום
  • תפעול פשוט ויעיל
  • הדרכה צמודה בסניף של הרשת
  • תמיכה מלאה בכל אספקט ניהולי ושיווקי במטרה להגיע למחזורים גבוהים ולשמור על ערכי המותג.
  • פיתוח קולינרי שוטף
  • מודל זכיינות המעניק את כל הכלים שהזכיין צריך

לאקי צ'יקן

הקריספי צ’יקן שהכרתם עולה הילוך! לאקי צ׳יקן הוא מותג שמחבר יחד תפריט עוף מטוגן יצירתי ויוצא דופן. קונספט חדש וזוכה פרסים שמביא את בשורת העוף המטוגן באופן שמשלב את הטוב ביותר מקוריאה, ארה"ב ולונדון – עם המון רטבים מיוחדים, מנות כמו כנפיים בגוצ'וג'נג, צ'יקן פופקורן, נקניקייה עסיסית בציפוי פריך, סופלה בצק עוגיות ועוד מגוון רחב של מנות מיוחדת וטעימות במיוחד. את ההשראה לקונספט לקחנו מהסגנון הלונדוני של הקריספי צ׳יקן – ממקומות שיצרו טרנד שהפך לאחד המוצרים הכי נחשקים בעולם אוכל הרחוב הבינלאומי. בשילוב עם אווירה נכונה, תפריט ייחודי שמפתיע בכל מנה, מוסיקה שלוקחת את הלקוחות למסע Beat Off בין מקסיקו לארה״ב, יצרנו אווירת בילוי ב-Downtown עם מסרים חדים ומדוייקים שיוצרים יחד חוויה שקשה לשכוח. שחר בוהדנה, שלו נחמן, שמוליק גל ורז רוזלס אשר ביחד מרכיבים מטה חזק ויציב עם אנשי השיווק, המיתוג, הפרסום, הקולינריה והליווי העסקי המובילים בישראל עם מותג שזכה במקום הראשון בפרסי המיתוג של ישראל, עם השקעה ענקית במטה ובחווית לקוח, תוך ליווי צמוד שמטרתו לא רק לייעל תהליכי עבודה אלא לפרוץ דרך ולהפוך למותג המזון המהיר חזק ומוביל. הקונספט שלנו מייצר משיכה וחיבור אצל כל קהלי היעד: ילדים ונוער, משפחות, פודיז שמגיעים מכל הארץ, נשים, גברים והתפריט כמובן מתאים לכולם. במהלך השנה האחרונה התבצע שיפור ופיתוח של המותג, של המודל העסקי שלו, של התפריט, התפעול וחווית הלקוח לרמת המודלים הבינלאומיים של הרשתות הגדולות בעולם והיום המותג פותח דלתות בפני זכיינים חדשים שרוצים לקחת חלק מההצלחה. היום המותג לקראת פתיחת הסניף השני במיקום מרכזי במתחם ביג בקריות, וסניפים נוספים בתל אביב, הרצליה, פתח תקווה ורמת השרון.

מעוניינים בזכיינות לרשת? השאירו פרטים!

זכיינות ברשת לאקי צ'יקן - למה כדאי לי ?

  • ליווי מאנשי מקצוע מובילים בתחום
  • תפעול פשוט ויעיל
  • הדרכה צמודה בסניף של הרשת
  • תמיכה מלאה בכל אספקט ניהולי ושיווקי במטרה להגיע למחזורים גבוהים ולשמור על ערכי המותג.
  • פיתוח קולינרי שוטף
  • מודל זכיינות המעניק את כל הכלים שהזכיין צריך.

תנאים להקמת סניף

גודל נכס

80 מ"ר

השקעה מוערכת

600,000 - 700,000 ₪

הון עצמי

300,000 ₪

זכיינים מספרים

לצ'אט עם יועץ
עזרה?
FWD - הזדמנויות עסקיות
מעוניין להיות זכיין של רשת זלמנס?
התקשרו לייעוץ