זכיינות ברשת פינת השווארמה-למה כדאי לי ?
- תפעול קל – ללא צורך בשף או טבח מומחה
- השקעה נמוכה ביחס לצפי הרווח
- ליווי אישי – מקצועי מהיום הראשון
- שיווק – מערך שיווקי פורץ דרך ומוכח
פינת השווארמה
פינת השווארמה בכניסה לשכונת התקווה בתל אביב היא אחת המסעדות השוקקות. לא רק תושבי השכונה מגיעים אליה, אלא גם לקוחות ששמעו עליה מפה לאוזן, או שנחשפו אליה בטיק טוק — עם לא פחות מ–12,000 עוקבים.
"הפינה של השכונה" כמו שהלקוחות אוהבים לקרוא לעסק. מקום מפגש קבוע של אנשים שאוהבים אוכל טוב ומחירים נוחים.
המוזיקה המתנגנת תמיד וצ'ייסרים של ערק בכל שעות הם חלק מהאווירה הייחודית והמשפחתית, שמאופיינת גם בנדיבות ובשירות מכל הלב. "כל לקוח יוצא מרוצה בזכות חוויית השירות שלנו. עם טעם השווארמה, התיבול והמחיר שלא עומד בשום תחרות, אנשים מעדיפים להגיע אלינו מאשר לבשל באמצע היום", מספר הבעלים, אור אוחנה.
את פינת השווארמה פתח אוחנה לפני ארבע שנים בקונספט מנצח — פיתה עם שווארמה כשרה במחירים משתלמים כל זה בלי לפגוע באיכות. "אין אצלנו שום טריק או גימיק אומר אוחנה. "אצלנו מקבלים הכול במחיר הזה — בשר איכותי וכשר למהדרין, שומן חלק ומתכון סודי של תיבול, סלט, חמוצים ורטבים".
התפריט פשוט וממוקד. הסועדים נהנים משווארמה ופלאפל, שניצל בפיתה או בגט ומנות עסקיות שכוללות גם צלחת חומוס עם בשר שווארמה פרגיות או אנטריקוט דונר, או מיקס ביניהם. לצד הבשר מוגשים סלט, צ'יפס, פיתה או בגט ושתייה קלה לבחירה. את המנות העסקיות ניתן לקבל בישיבה במקום, באיסוף עצמי או במשלוח וכל זאת תוך מתן דגש על ניקיון וסטריליות בסטנדרטים הגבוהים ביותר ושימוש בחומרי הגלם המשובחים המבטיחים חוויה קולינרית ללא פשרות.
פינת השווארמה שמו לעצמם כמטרה לתת את המחיר המשתלם ביותר מבלי להתפשר על איכות הבשר.
הבשר מהדרין, השומן חלק, הירק גוש קטיף שמיטה לחומרה. שימוש בחומרי גלם ברמה הכי גבוהה שיש.
זכיינות ברשת פינת השווארמה - למה כדאי לי ?
- תפעול קל – ללא צורך בשף או טבח מומחה
- השקעה נמוכה ביחס לצפי הרווח
- ליווי אישי – מקצועי מהיום הראשון
- שיווק – מערך שיווקי פורץ דרך ומוכח

תנאים להקמת סניף
גודל נכס
40-70 מ"ר
השקעה מוערכת
450,000 - 350,000 ₪
הון עצמי
300,000 ₪
זכיינים מספרים



