זכיינות ברשת סמאש-בורגר האוס - למה כדאי לי ?
- לרשת ספר נהלים מסודר אשר מסייע לזכיין לעבוד בצורה נכונה ולהכיר את העסק על בוריו
- תמיכה מאנשי מקצוע מובילים בתחום עם ניסיון וידע רב
- הדרכות מקיפות לפני ואחרי כניסתו של הזכיין לסניף
- אין צורך בניסיון קודם בתחום
- הזכיין מקבל הכשרה מלאה באחד מסניפי הרשת
- הרשת מעניקה ליווי צמוד לזכיין לאחר פתיחת הסניף
סמאש-בורגר האוס
רשת סמאש – בורגר האוס – בבעלות היזם ואיש עסקים אייל רודוב, מונה כיום 7 סניפים פעילים במרכז ובשרון וממשיכה להתפתח בכל הארץ על ידי הקמת סניפים חדשים בזכיינות.
בסמאש מאמינים בלעשות דברים בצורה הנכונה, לכן אנו משתמשים רק ב-100% בשר בקר טהור, טרי ומרוסק. המעיכה מתבצעת בעזרת סמאשר אשר תורם לקבלת טעם מקסימלי ושינוי מרקמים בכל ביס.
הרשת מלווה על ידי השף אייל לביא, היועץ הקולינרי של הרשת אשר יצר תפריט עשיר, טעים, עם ביס מושלם בכל מנה.
המעיכה והצלייה יוצרות המבורגר שטוח ומקורמל עם טעם עסיסי וקראנצ'י במיוחד והכנתו נעשית במהירות ותוך דקות ספורות מוכנה ומגיעה לסועד.
התפריט של הרשת מתפתח כל הזמן כדי לשקף את מגמות האוכל העדכניות והמועדפות ביותר על הלקוחות.
קונספט קל ונוח לתפעול, הרכבת המנות נעשית במקום עם מספר מצומצם של עובדים כך שאין התעסקות רבה בכל הקשור לכוח אדם.
אם אתה רוצה לצאת לדרך עצמאית ואוהב את תחום המזון והמסעדנות (גם אם אין לך ניסיון), בוא להיות חלק מרשת מתפתחת ומצליחה אשר מעניקה לך את כל הכלים והתמיכה על מנת שתוכל למקסם את הפוטנציאל שלך ולהיות הבעלים של עסק מצליח.
זכיינות ברשת סמאש-בורגר האוס - למה כדאי לי ?
- לרשת ספר נהלים מסודר אשר מסייע לזכיין לעבוד בצורה נכונה ולהכיר את העסק על בוריו
- תמיכה מאנשי מקצוע מובילים בתחום עם ניסיון וידע רב
- הדרכות מקיפות לפני ואחרי כניסתו של הזכיין לסניף
- אין צורך בניסיון קודם בתחום
- הזכיין מקבל הכשרה מלאה באחד מסניפי הרשת
- הרשת מעניקה ליווי צמוד לזכיין לאחר פתיחת הסניף

תנאים להקמת סניף
גודל נכס
60-150 מ"ר
השקעה מוערכת
500,000 - 400,000 ₪
הון עצמי
250,000 ₪
זכיינים מספרים



